אספקה מהירה

תוך 1-4 ימים עד בית הלקוח!
1700-555-249


סניף רחובות: הרצל 163

סניף יבנה: הדוגית 16, מרכז רוגובין 

א’-ה’: 9:00-20:00, ו’ 9:00-14:00


עיצוב שולחן לחג - קישוטים לחג

לעצב שולחן בחג? כל אחד יכול! 

אין כמו שנה חדשה. ראש השנה תמיד מביא איתו תחושה של התחדשות, רעננות, פריחה וחדשנות. ההורים מכינים את הילדים לשנה החדשה, משפחות נפגשות ומתאחדות וכולם מתמרקים לקראת החג. אז אם פעם חשבנו שרק האמא או הסבתא יכולות לעצב שולחן אנחנו פה כדי להראות לכם שכולם יכולים! איך עושים את זה? בואו נראה..

תפוח ראשון:

קודם כל, צריך לבחור נושא. האם אני הולך לכיוון של לבן ושחור? מנטה? כסף? ורוד וזהב? זה לא נגמר. בהתאם לבחירת הצבע שתרצו, ככה נוכל לעצב את השולחן.
אז אחרי שבחרנו צבע, הגיע הזמן להחליט על המפה. המפה בדרך כלל אמורה לשבורה את הצבע של הסכו"ם והצלחות או להפך. לקחתם מפה בצבע זהב? שימו צלחות ורודות. ברגע שתשימו באותו צבע זה יבלע וחבל. אנחנו רוצים לעשות שולחן יפהפה, בעלויות סבירות ושיבלוט לעין. בואו נמשיך.

תפוח שני:

בשלב השני חשוב לבחור ראנר. הרבה אנשים נוטים לזלזל בזה אך לדעתנו הראנר זה אולי התוספת הכי משמעותית שיש. אנחנו ממליצים בחג לקחת ראנר עם ציורי רימונים ותפוחים, או כיתוב שנה טובה. יש במבחר צבעים ושוב, חשוב מאד להתאים את זה לסט על המפה. הראנר למעשה מעניק אווירה יוקרתית לשולחן ומהווה את מרכז העיצוב כולו.

תפוח שלישי:

איך לסדר את הכלים? ישנם כמה אופציות. ניתן להניח קודם כל את הצלחות הקטנות למנות הראשונות. סכו"ם ראשוני לפתיחה ואז בעצם אחרי כל מנה להגיש את הצלחות המתאימות. ישנן משפחות שאוהבות לשים את כל הצלחות במקום אחד ואז ככל שהארוחה מתקדמת להמשיך עם המנות. ההמלצה שלנו: תתחילו עם צלחת עיקרית מתחת ומעל צלחת למנה ראשונה. מרק יוגש למי שירצה ושהכוסות והמפיות יחכו כבר בתחילת הארוחה במקומו של כל סועד. חבקים למפיות לא לשכוח, במיוחד בצורת תפוח ושיתאימו לצבע שבחרתם.

תפוח רביעי:

כלים משלימים. הארוחה אינה נגמרת בצלחת גדולה וקטנה. חשוב מאד לדאוג לפתניות, קערות לסלטים, כפות הגשה, כלים לקינוחים והכל ברוח אווירת החג ובצבעים הנכונים.

תפוח חמישי:

אין ארוחה ללא יין ומעט אלכוהול (ויש יגידו אפילו הרבה). כוסות יין על בסיס רגל (חובה), שקופות אך מהודרות. אנחנו ממליצים על כוסות עם עיטור אלגנטי אך סולידי. כוס היין צריכה להיות מאד נקייה במראה שלה אך עם גוון יוקרתי. ככה היא תוכל להתאים לכל סט שתבחרו ותשדר יוקרה לסובבים בשולחן.

תפוח שישי:

מפיות או לא להיות. תפקיד המפיות הוא סופר קריטי! למפיות יש את הכוח וההשפעה בקישוט ובמיזוג של הצבעים. אנחנו ממליצים להשתמש ב-2 סוגי מפיות במהלך הארוחה ושאחת מהן תכלול קישור לחג כגון שנה טובה, חג שמח, ציורי תפוח/דבורה ועוד. מכיוון שהמפיות נמצאות בכל השולחן הם נותנת קונטרסט חזק מאד של צבע שמשפיע על כל העיצוב. שימו מפיות מאד איכותיות לפתיחה ואפשר לאחר מכן מפיות פשוטות יותר לניגוב השפתיים והידיים. מה שכן, לא לעשות 2 סוגי מפיות עם ברכות. אחד מספיק. את המפיות האישיות ניתן לקפל כמניפה כלומר פתיחת המפית לצורתה המרובעת הגדולה וקיפול שורה קדימה ואחורה של כל המפית. שימו חבק על כל מפיות להענקת מראה יוקרתי ומסוגנן. אפשר להניח על הצלחת ובתוך הכוס. אנחנו מעדיפים על הצלחת. אבל זה רק אנחנו. ניתן להניח את המפית מקופלת שבה יראו בצורה בולטת את העיצוב בזה שמקפלים את הקצוות ורואים רק את המרכז.

תפוח שביעי:

פרחים וקישוטים לחג. אנחנו חושבים שהגענו לחלק הכי כיפי. קישוטים לחג - קישוט השולחן! אז פרחים זה חובה אבל איזה פרחים ואיך? אפשר להניח במרכז השולחן פרחים בתוך ואזה, אגרטל ומגוון עציצי פרחים. ניתן גם לפזר פרחים במגוון צבעים לאורך כל השולחן. כל הרעיונות מתקבלים בברכה. בנוסף אנחנו ממליצים לכם לפזר קונפטי תפוחים על השולחן בהתאם לצבע שלכם. יש כאלו שירצו גם דבורים מפלסטיק, ענפי תפוחים קטנים, תפוחים אדומים וירוקים מפלסטיק והבנתם את הרעיון. העיקר שיהיה קונפטי שקשור לחג מפוזר על השולחן. מבטיחים לכם שזה יעשה את העבודה.

תפוח שמיני:

צנצנות דבש מעוטרות ורודה דבש. חייב דבש בארוחה. אבל איך נשים אותו? אז לכל אחד יש איזושהי קערה אבל הרבה יותר יפה ומהמם זה בתוך קופסאות מפלסטיק ביחד עם מקלות רודה דבש וכיתוב של ראש השנה. מתאים לחג, אלגנטי, יפה. לא צריך יותר כלום מעבר.

תפוח תשיעי:

נרות דבורה. אנחנו באמת רוצים להמליץ לכם על נרות צפים, נרות גבוהים למרכז שולחן, נרות במגוון צבעים ועוד. אבל האמת שהנרות דבורה שיש אצלנו באתר ובחנות הם פשוט הכי ייחודיים שיש. מגיעים גם בלבן וגם בצהוב. אולי מעט פוגעים באווירה היוקרתית של השולחן אך פשוט גורמים לכל הסובבים להתלהב מהם. ולאלו שממשיכים בקו היוקרתי – נרות צפים צבעוניים או נרות זהב בכסף מרובעים קטנים, לגמרי יעשו את העבודה וימשיכו עם הקו המרשים והאלגנטי.

תפוח עשירי ואחרון:

לתכנן הכל מראש. אז כמו שהבנתם, לא חסר מגוון קישוטים לחג הן לשולחן והן לאווירה שמסביב. בסופו של דבר זה הכל עניין של טעם וכל אחד יודע מה הצבע שהוא הכי אוהב. אבל מה שכן מאד חשוב זה לדעת מראש כמה אנשים אנחנו מארחים, מה יהיה בארוחה, לארגן את הכלים כבר כמה ימים ואף שבוע לפני ולהכין תמיד כלים רזרבה במידה ועוד אנשים יצטרפו. שהכל רשום ומסודר, ארוחת החג תעבור בהצלחה וכולם ירצו להתארח אצלכם כל שנה (אבל לא בטוח שאתם תרצו..)

למעבר לקטלוג לחצו כאן.
בניית אתרים 2all